Artizanat okuplja kreativce, umjetnike i male obrtnike kojima je želja inspirirati vas i podržati za život u ljepšoj, boljoj i zdravijoj svakodnevici.

„Vjerujemo da male stvari znače puno. Cilj nam je stvaranje društvenog prostora u kojem svi imaju prilike i sami stvarati rukama, učiti i razvijati vještine, upoznati vrijednost i dobrobiti ručnog rada. Malim koracima, zajedno možemo puno, zar ne?“, poručuje Marta Raljević iz ArtiZanata.

Kreativni boravak će se održati u subotu, 9. srpnja, od 10 do 17 sati, u Vintage Industrial Baru, Savska 160.

Na Kreativnom boravku naći ćete raznovrsnu ponudu nakita, torbi i drugih modnih dodataka, odjeće, kućnog dekora, biljaka i biljne kozmetike, ilustracija i umjetnosti iz ponude više od 30 kreativaca. Osim toga, možete i naučiti nešto novo u hladovitom kutku vrta u kojem vas očekuju radionice, osvojiti vrijednu rukotvorinu u nagradnoj igri ili pak ukrasiti tijelo kana tetovažom. Upoznajte blagodati učenja nove vještine, stvaranja rukama i druženja u kojima je jedini fokus trenutak pred vama u kojem zaboravljate sve brige i svakodnevicu.

Kreativci rukotvorci okupljeni u ArtiZanatu stvaraju sa svrhom. Kontinuirano rade na razvoju održivog poslovanja, pažljivo biraju materijale, promišljaju o procesu izrade i životnom ciklusu predmeta s njegom i brigom o utjecaju na okoliš.

Želite se opustiti, zabaviti, vidjeti nešto lijepo i istovremeno biti dijelom promjena i činiti ovaj svijet boljim mjestom? Uživajte u kreativi u najljepšem zagrebačkom ljetnom vrtu, vidimo se na Kreativnom boravku!

Informacije o događanju možete pratiti i na linku Kreativni boravak by ArtiZanat .

nadamo se da ćete nam se pridružiti i da će vam ova obavijet biti zanimljiva za objavu. Foto editorijal koji vam šaljemo također je djelo naših članica, a proizvode su dizajnirali i izradili lokalni kreativci. Po potrebi vam možemo dostaviti fotografije u boljoj rezoluciji.