kruhNakon što nas je Lidl izvijestio da je njihov kruh najjeftiniji iz Konzuma je danas stigao odgovor – od sutra pojeftinjuju! Na svim maloprodajnim mjestima Konzuma u Hrvatskoj polubijeli kruh moći će se kupiti po najnižoj cijeni.

Pola kilograma polubijelog kruha u konzumu će se prodavati po 2,99 kuna što znači da kilogram stoji oko 6 kuna. Ista količina kruha u Lidlu stoji 6,42 kune pa je prema jednostavnoj računici konzumov kruh povoljniji za više od 40 lipa. Najveći domaći trgovački lanac također ističe da će nova cijena polubijelog kruha ostati do daljnjeg u svih 700 maloprodajnih objekata u Hrvatskoj.

Konzum kao i uvijek, tako i sada, brine o svojim kupcima. Tako je osigurao jednom od najvažnijih prehrambenih artikla, polubijelom kruhu najnižu cijenu u Hrvatskoj od 2,99 kuna za 500 gramski kruh. Ova cijena kruha bit će aktivna do daljnjega i odnosi se na svih 700 Konzumovih maloprodajnih objekata u Hrvatskoj.

Time je kruh pridružen ostalim najvažnijim artiklima za svako kućanstvo, a ima ih oko 1500, koji su u Konzumu trajno sniženi već gotovo dvije godine.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here