Slovenske Terme Laško destinacija su nadohvat ruke od Zagreba. Ovo mjesto uz rijeku Savinju, oduševit će vas ljepotom i mirnoćom kojom odiše, dok će Thermana Park Laško s bogatom wellness ponudom i brojnim vodenim atrakcijama (viseći whirlpool će vas oduševiti!) apsolutno zadovoljiti sve vaše potrebe za potpunim odmorom. Dovoljan će biti već i pogled na pitoreskne brežuljke kroz panoramsku, staklenu kupolu koja natkriva čak 2200 četvornih metara vodenih površina.

© Boris Vrabec

Neograničen pristup bazenima obaju hotela, bogati buffet doručak i večera pripremljeni od visokokvalitetnih namirnica lokalnih proizvođača, romantična večera u a la carte restoranu hotela Thermana Park Laško, mogućnost posluge doručka u sobi, kasniji check-out (do 14 sati), pjenušac, razni programi animacije i romantična kupka u dvoje u Wellness-Spa centru…, samo su dio atraktivne ponude Terma Laško. Čak devet tematski osmišljenih kupki razmazit će sva vaša osjetila i dati vam, kao i vašem partneru, ono što najviše trebate – ugodno zajedničko vrijeme.

Inače, opuštanje udvoje, bez obzira je li riječ o kupki, sauniranju, masaži i nekom drugom tretmanu, apsolutni je trend u wellness svijetu. Osim toga, hit su i egzotične masaže, poput ayurvedskih, kao i tretmani za muškarce (da, i oni vole brinuti o tijelu!), čija popularnost rapidno raste. A priča o muškarcima ne ide bez piva i pivskog wellnessa. Naime, u Termama Laško pravi su hit tretmani s hmeljem, sljezom i pivskim kvascem, a u pivskoj kupelji ili masaži koriste se isti sastojci kao u pripremi poznatog laškog piva. Kombinacija ovih opuštajućih tretmana i, dakako, finog piva, po kojoj je ovaj kraj poznat, osvojit će baš svakog muškarca.

Više o ponudama potražite na www.thermana.si