Prošli četvrtak, Zagreb je doživio uzbudljivu ekspanziju svoje ugostiteljske scene s otvorenjem novog Chic bar&more na Jarunu. Ekskluzivni event okupio je 100injak ljudi, uključujući partnere, medije i influencere, koji su uživali u glamouroznoj atmosferi popraćenoj nastupom talentirane Albine.

Chic Bar&More se predstavio kao novi dragulj na zagrebačkoj sceni, predstavljajući spoj luksuza, umjetnosti i opuštanja.  Uzvanici su uživali u vrhunskom Gala cateringu, a posebno oduševljenje izazvali su unikatni kokteli osigurani od strane partnera Rent za Event i koktel majstora Denisa Memedovskog.

Bečki i Pariški utjecaj na interijer

Smješten uz Jarunsko jezero, Chic Bar&More zrači toplinom i ugodom i neizbježno privlači prolaznike na Jarunu. Posebni naglasak je na uređenju interijera u duhu starog Hollywooda u kojem se ističe i klavir z 19. stoljeća i veliki kristalni lusteri. S pogledom na Jarunsko jezero, ugođaj bara, zahvaljujući osvjetljenju i unutarnjem uređenju, je iznimno topao i ugodan.

Vlasnici, inače mladi bračni par, samostalno su kreirali i izveli cijeli projekt, a inspiraciju za ovaj jedinstveni ugostiteljski koncept crpili su iz svojih europskih putovanja, posebice po Beču i Parizu.

Vikend glazbene večeri i svečani domjenci

Ovaj prostor je stvoren kako bi Zagrepčanima pružio ugodno mjesto za kavu, afterwork i večernja druženja uz raznovrsnu i unikatnu ponudu. Također je idealan za organizaciju raznih svečanih događanja, od dnevnih domjenaka do večernjih zabava.

Posjetitelji će tako moći svakodnevno uživati u ispijanju kava u opuštenom i luksuznom ambijentu, dok će vikend večeri ugostiti razne poznate glazbenike s domaće scene. Nadalje, vlasnici ističu kako klavir nije samo estetski dodatak prostoru bara već je zamišljen kao i glavni glazbeni adut tako da se možemo veseliti mnogim piano večerima u Chic baru.

Osim predivnog ambijenta i unikatne ponude, posebna prednost bara je i besplatan privatni parking koji posjetiteljima osigurava bezbrižno uživanje i pravo “Chic” iskustvo.