Početna Događanja Kava i film kao savršen spoj

Kava i film kao savršen spoj

U petak, 31.  ožujka, novootvoreno kino u samom centru Zagreba za sve posjetitelje pripremilo je nesvakidašnje iznenađenje! Kao zagrijavanje za vikend, svakog posjetitelja koji u petak kupi kino ulaznicu, počastit će istog dana Julius Meinl kavom. Tako će svi oni koji se u petak zapute u Kaptol Boutique Cinema by CineStar dobiti priliku u srcu Zagreba doživjeti čuvenu atmosferu bečkih kavana, čiji je ambasador Julius Meinl već više od 150 godina. Esencija kulture bečkih kavana je vječna potraga za inspiracijom, a inspiracije u Kaptol Boutique Cinema zaista ne nedostaje.

Kino je otvoreno prije mjesec dana, a jedinstvenim konceptom oduševilo je već preko  35 000 ljudi. Pokraj 5 unikatnih kinodvorana u kojima se savršeno isprepliću različiti stilovi,  nalazi se izuzetan zeleni zimski vrt te WOW bar impresivnih proporcija i originalnog interijera. Osim bogate ponude filmova, u WOW baru je pokrenut i glazbeni program koji srijedom, petkom i subotom nudi koncerte i DJ setove orijentirane na soul, funk, pop i laganiju elektroniku. Ove srijede od 20 sata za vas glazbu bira DJ Ela, u petak nastupa DJ Blacksoul, a u subotu je na programu izuzetan vokalist kojem je mjesto na svjetskim pozornicama, Matija Cvek u formi dua.

Kinoprogram je ovog tjedna bogatiji za nove filmske naslove; ljubitelji znanstveno-fantastičnih avantura uživat će u SF trilerima ”Duh u oklopu” i ”Trag života”, nova francuska komedija “Odjednom tata” kao I bajka “Ljepotica i zvijer” oduševit će sve generacije, a oni najmlađi mogu se zabaviti uz najnoviji nastavak o omiljenim plavim bićima – ”Štrumpfovi: Skriveno selo”. Za one koji preferiraju filmove s neengleskog govornog područja, na repertoaru su još I dirljiva francuska drama ”Samo je kraj svijeta” s nekim od najpopularnijih francuskih glumaca Vincent Casselom i Marion Cotillard te ovogodišnji dobitnik Oscara za najbolji strani film, iranski triler s elementima drame ”Trgovački putnik”. “Američka pastorala“ je potresan kriminalistički igrani film s Ewanom McGregorom u glavnoj ulozi. Ovog petka posjetite najšarmantnije kino u Hrvatskoj, odaberite film i cijeli dan uživajte u najfinijoj kremastoj kavi.

Korisno je dodati da su za sve kupce kino ulauznica 3 sata parkinga u Centru Kaptol besplatna, potrebno je samo u kinu ovjeriti parkirnu kartu. Ulaznice za kino Kaptol Boutique Cinema nije moguće rezervirati.

U petak ćete kao i svaki drugi dan ulaznice moći kupiti online ili putem ticketomata ispred kina, zatim u baru već od 9 sati ali samo za boutique sjedala, a za sva sjedala  – na blagajni hrane i pića od 14 sati.

Kaptol Boutique Cinema vrlo je aktivno na društvenim mrežama Instagram I Facebook, a detaljnije informacije o programima možete naći na web stranici www.kaptolcinema.hr

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here