Svjesni da ozbiljnom i velikom klubu kakav je rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb ne priliči napraviti i treću smjenu trenera u jednoj sezoni, u preostalih pet kola Premijer lige za prvaka rukometnog prvenstva Hrvatske, prvu ekipu rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb vodit će trener Kasim Kamenica.

Uprava kluba donijela je odluku kako je najbolje da trener kojega su nedavno predstavili kao šefa struke za narednu sezonu, dobije priliku kroz preostalih pet susreta i nekoliko desetaka treninga upoznati rukometaše PPD Zagreba kako bi imao bolji uvid u stanje prve ekipe i kako bi što bezbolnije krenuli u pripreme za novu sezonu. Sigurni su kako je ovo dobra odluka koja će olakšati fazu prilagodbe novog trenera na igrače i obrnuto.

Trener Slavko Goluža, koji od 01. srpnja ima dogovorenu suradnju sa slovačkim prvakom Tatranom iz Prešova, još se jednom spremno stavio na raspolaganje i kao vjerni vojnik kluba olakšao hrvatskom rukometnom prvaku da uspješno završi natjecanje u hrvatskom rukometnom kupu i da klub s tako zaokruženom cjelinom može okrenuti novu stranicu.

Treneru Goluži zahvaljuju se na lojalnosti i kvalitetnom radu te mu želime sve najbolje u njegovoj daljnjoj karijeri.