Početna Događanja Kako najbrže stići na Kubu?

  Kako najbrže stići na Kubu?

  U sklopu popularnog „Ljeta na Strossu“ održat će se treća za redom Mojito Embassy mojito radionica. Havana Club poziva sve zainteresirane na Strossmayerovo šetalište u petak 8. srpnja u 19 sati kako bi naučili sve tajne izrade autentičnog mojita na kubanski način i doživjeli to jedinstveno iskustvo. Havanini profesionalni koktel majstori predvodit će ovu interaktivnu radionicu i pokazati svim zainteresiranima kako je upravo Havana Club 3 años temelj svakog izvornog mojita.

  Svi koji su u potrazi za predahom od gradske vreve, na Strossu će se moći osvježiti uz jedan od najpoznatijih svjetskih koktela kojeg je obožavao i Ernest Hemingway. Strossmayerovo šetalište će tako kroz „pop up“ bar, na jednu večer zamijeniti kubanski Paseo del Prado, jednu od najljepših promenadnih ulica na svijetu i tako srce Zagreba pretvoriti srce Kube – senzualnu Havanu.

  A kako bi posjetitelji u potpunosti mogli upiti taj specifični, ljetni Havana ugođaj, važno je pobrinuti se i za ritam kubanske glazbe. Latino grupa Cubismo od 20.30 sati će biti zadužena za vruće salsa ritmove kojima neće biti lako odoljeti i ne zaplesati.

  Posjetitelji će moći sudjelovati i u nagradnoj igri. Sve što je potrebno je snimiti najdraži trenutak s Havana Club Mojito Embassy eventa i podijeliti ga putem Facebook komentaru na Facebook eventu uz #FromTheHeartZG, a pet najboljih će biti nagrađeno.

  Odgovori

  Please enter your comment!
  Please enter your name here