McDonald’s u Hrvatskoj  uvodi novu uslugu – dostavu. Narudžbe se od danas zaprimaju putem aplikacije Glovo, a omiljene burgere i krumpiriće možete naručiti iz McDonald’sa Pothodnik.

Ubrzo će narudžbe biti moguće i iz McDonald’sa Vrapče i  McDonald’sa Kvaternikov trg koji će dostavom pokriti veći dio Zagreba.

– Sigurni smo da će dostava razveseliti velik broj naših gostiju koji su s nestrpljenjem ispitivali kad ćemo im omogućiti da naručuju iz McDonald’sa. Već dvije i pol godine intenzivno radimo na  ovom projektu i iznimno nam je drago što smo uspjeli pronaći partnera koji može pružiti uslugu na onoj razini koju naši gosti očekuju, kaže Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

Unutar Glovo aplikacije u ponudi restorana „otvoren“ je McDonald’s s izbornikom u kojem su navedeni proizvodi dostupni za narudžbu. Dostava je moguća unutar zone restorana koja osigurava da hrana bude dostavljena unutar 20-ak minuta od trenutka narudžbe.  20 minuta cilj je kojem McDonald’s teži, u suradnji s partnerom, te vjerujemo da ćemo brzo doći do njega.

Dostava je moguća svaki dan od 11 do 23 sata, nema minimalnog iznosa narudžbe, a plaćati se može i gotovinom i karticama.