Znamo, o znamo da Parni Valjak ovog prosinca slavi – i znamo da je razloga za slavlje puno! Velikani hrvatskog rocka dva dana za redom i s dva različita koncerta, u maloj pa u velikoj dvorani Doma sportova, proslavit će 20 godina najprodavanijeg live albuma hrvatske diskografije i nezaboravnog koncerta ‘Bez struje: Live in ZeKaeM‘, ali i okruglu brojku do koje rijetki bendovi stignu – 40 godina postojanja! Veliku godišnjicu proslavit će u velikoj dvorani Doma sportova jer, kada Parni Valjak slavi, tisuće i tisuće vjernih fanova uvijek su uz njih!

Od 1975. Parni Valjak vlada scenom i srcima svoje publike kao nitko drugi – bezvremenski su, jer tako su dobri. A ni dobra glazba nema zastare! Iza njih je 40 godina karijere i nebrojeno mnogo koncerata, no svaki je uvijek poseban i svakoga se i bend i njihova vjerna publika još dugo, dugo sjećaju!

Na koncertu u velikoj dvorani Doma sportova 2005. godine nevjerojatna atmosfera izazivala je trnce. Tim fantastičnim koncertom 2005. Parni Valjak proslavio je 30 godina postojanja benda, no i opraštao se od svoje publike – srećom ne zadugo.

Srećom, dogodila se ona jedna večer u Saxu kada se pet bliskiih prijatelja i velikih glazbenika spontano našlo skupa na pozornici i, potaknuto tim susretom, shvatilo kako još toliko toga imaju za dati.

I zato 19. prosinca ponovno slave zajedno – ovoga puta 40 godina, a ponovno u prepunoj velikoj dvorani Doma sportova, koncertom za pamćenje i konceptom za povijest!

Ulaznica za oba koncerta velikog Parnog Valjka još uvijek ima. Dostupne su kroz sustav Eventima ili na www.eventim.hr po cijenama od 150 kuna za akustični koncert u maloj dvorani i 130 kuna za električni u velikoj dvorani Doma sportova. Nakon što je ograničena količina paketa ulaznica po promotivnim cijenama planula rekordnom brzinom, paketi su ponovno u ponudi –  ovoga puta po cijeni od 250 kuna.