Početna Izbor Jubilarni deseti koncert „Želim život“

Jubilarni deseti koncert „Želim život“

zaklada ana rukavina

Svi građani koji u ponedjeljak, 21. prosinca, u 21 sat budu posjetili Trg bana Josipa Jelačića, moći će uživati u bogatoj glazbenoj večeri koju je za njih osigurala Zaklada Ana Rukavina uz pomoć medijskog partnera, Nove TV. Riječ je o još jednom, ove godine jubilarnom desetom božićnom koncertu Želim život, kojim Zaklada želi zahvaliti svima koji su se tijekom ovih godina na bilo koji način uključili i doprinijeli radu Zaklade.

Za dobru atmosferu na događanju bit će zadužena poznata voditeljska lica Nove TV, a građane će na niskim temperaturama zagrijati poznati hitovi Severine, Gibonnija, Mejaša, Psihomodo Popa, Maje Šuput, Vatre, Halida Bešlića te Frajli. Građane bi mogao posebno razveseliti i gost iznenađenja, čiji će hitovi zacijelo rasplesati i raspjevati posjetitelje na Trgu bana Josipa Jelačića.

12341510_851125571651929_1527276721033850489_n

Svi oni koji se neće moći pridružiti glazbenoj rapsodiji na Trgu, moći će doživjeti dašak atmosfere s koncerta Želim život pred malim ekranima u izravnom prijenosu na Novoj TV s početkom u 21 sat.

Tijekom koncerta bit će aktivan i call centar u prostorima kavane Johann Franck gdje će se ugledna lica iz hrvatskog javnog života javljati na humanitarni telefon i time pomoći u prikupljanju sredstava za daljnji razvoj Zaklade. Građani mogu podržati rad Zaklade već danas pozivom na humanitarni broj 060 9000 i tako donirati 5kn (+ PDV). Pozivi na humanitarni broj, koji je omogućio T- Hrvatski Telekom, bit će mogući tijekom cijelog prosinca.

Koncert Želim život dobio je naziv po iskrenoj molbi za pomoć u liječenju od leukemije koju je tada 29-godišnja Ana Rukavina Erceg uputila najbližim prijateljima koja se potom proširila i ganula hrvatsku javnost. „Za mene predaja nikada nije bila opcija. Često sam u životu i poslu zbog toga dobila po nosu, ali što ću kad drugačije ne znam. Beskrajno volim život i ljude, znam i imam za koga živjeti. Ponekad mi se čini da mi ni 100 godina ne bi bilo dovoljno da učinim sve sto je onaj na nebu namijenio za mene. Sve moje želje zapravo stanu u dvije riječi, želim život“, rekla je tada Ana i u nasljeđe nam ostavila plemenitu misiju – da pomognemo svojim oboljelim sugrađanima.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here