Nakon ljetnih vrućina, gužvi na plažama, uzavrelog asfalta i nepodnošljive sparine, dolazi jesen – razdoblje koje mnogi obožavaju. Maštamo o jesenskom suncu koje nas miluje dok ispijamo jutarnju kavu s prijateljima, o wellness sitnicama koje si želimo priuštiti da bismo se razmazili ili o opuštanju s obitelji. Jedinstvene boje, miris lišća, prekrasna priroda… Spojite okuse, mirise i boje jeseni.

spaevita-centar-cokoladna-masaza

Posebna Art&Spa jesenska ponuda Terma Tuhelj jednostavno će vas oduševiti.

Teatralnost sauna programa s dodirom čokolade za meku i podatnu kožu, specijalizirani wellness programi SPAeVITA centra za njegu i ljepotu kada se želite posvetiti samo sebi i kupanje u termalnoj vodi s pogledom na mural Ede Murtića za potpun doživljaj… U restoranu Dvorac Mihanović, udaljenom samo 50 metara od hotela, prepustite se okusima jeseni uživajući u odličnim specijalitetima i vinima nagrađivanih vinara Hrvatskog zagorja.

“Ponekad je potrebno pobjeći od svega što nas okružuje i razmaziti se na jedan dan. Terme Tuhelj pripremili su odličnu jesensku wellness ponudu u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe. Oduševljavaju me posebni wellness paketi u privatnoj spa prostoriji s whirlpoolom, a hrana u restoranu Dvorac Mihanović je stvarno poseban doživljaj”, ističe Sanja Doležal.

sanja-dolezal

Ljepote Hrvatskog zagorja i jesenska Art&Spa ponuda Terma Tuhelj pružaju jedinstven teatar u srcu Zagorja.

“Moja obitelj i ja smo oduševljeni Termama Tuhelj… Tako su blizu, a sadrže baš sve. Svojim umjetničkim štihom bude mi inspiraciju i uvijek mi napamet padne neka dobra ideja. Bazeni su odlični, wellness je oaza iz koje uopće ne poželiš izaći van, a sve je isprepleteno super modernom arhitekturom. Kada ti je stvarno dosta svega, za 30 minuta si tamo”, kaže Saša Lozar ne skrivajući oduševljenje.

sasa-lozar

Doživite jesenski Art&Spa paket u kojem vam Terme Tuhelj poklanjaju 50 posto popusta za boravak druge osobe ili se razmazite posebnim paketom u kojem ćete doživjeti magičnost Wellnessa Orhidelije u Termama Olimia.