Početak listopada je pred vratima, a s time i dugo iščekivani stand up show Ivana Šarića u maloj dvorani Dom sportova u Zagrebu. Nakon što je u 13 godina svoje karijere četiri puta rasprodao KD Vatroslav Lisinski, njegova pozitivna energija, altruistična želja i neiscrpan talent za uveseljavanjem svoje publike, dovele su do realizacije njegova najnovijeg projekta, najvećeg stand up showa na ovim prostorima.

Svi sretnije ruke, na vrijeme su osigurali svoje mjesto za večer smijeha i pozitive jer naime, sve ulaznice, njih čak 3000, rasprodane su u tjedan dana prije showa. Na svoj način, Ivan Šarić je obilježio jumbo plakate da je rasprodao najveći stand up show u Hrvatskoj. Kako nadolazeća jesen sa sobom nosi novo breme slatkih obaveza, užurbanog gradskog života u sivilu te izlazak iz ljetnog stanja uma, potražnja za smijehom očigledno raste. A postoji li bolji način kako započeti svakodnevne brige, nego smijehom i veseljem? Ovaj show je ujedno i savršena prilika da bar na kratko zaboravite na sve probleme i prepustite se zagarantiranoj zabavi, koju naš poznati komičar beskompromisno nudi svakom svom gledatelju. Od prve objave ovog događaja bilo je jasno da će isti odjeknuti senzacionalno i dokaz je  koliko je Ivan Šarić omiljen među publikom.

Izuzetan interes objašnjava i sama činjenica da Ivan Šarić uistinu i je hrvatski sinonim za smijeh i dobar humor. Srijeda, 02.listopada u Zagrebu, točnije u maloj dvorani Domu sportova, mjesto je i vrijeme gdje će se osim pregršt smijeha, stvarati najljepše uspomene.

 

Foto: Bojan Zibar