Autor:
She.hr

Speed DatingNemate vremena za sebe, a kamoli za nova poznanstva? Uvijek se družite s istim ljudima? Željni ste izazova, a na posljednjem spoju bili ste prije više od godinu dana? Što kažete na deset spojeva u jednoj večeri?

Ako imate između 24 i 39 godina, na službenoj stranici možete registrirati sebe, prijatelje i susjede za Speed Dating koji će se održati 14. ožujka 2011. u 20 sati u Old Pharmacy Pubu ili najaviti svoj dolazak na after party dva sata kasnije, a primaju se spontani putnici.

U oba slučaja nude se igre upoznavanja, piće dobrodošlice i izlazak pun iznenađenja. Svaki razgovor traje 5 minuta. Stoga budite svoji, brzi, nepredvidljivi i uživajte. Efekt iznenađenja presudan je faktor: uz sudionike na Speed Datingu, upoznat ćete i novu ekipu na after partyju gdje nema ograničenja. Uživajte u intenzitetu upoznavanja druge osobe, istražite novi svijet interesa, osmijeha i energija novih ljudi na kojem niste obavezni degustirati ili možete probati sve.

SpeedDating.hr je grupa mladih entuzijasta i prijatelja koji žele začiniti izlaske u Hrvatskoj u skladu s trendovima izlaženja u svijetu. Garantiraju besplatnu registraciju, najpovoljniju cijenu, privatnost podataka i individualan pristup. Brzi način života, ekonomska kriza i online komunikacija skratili su nam druženja i mogućnost da bolje upoznamo jedni druge. Speed Dating osigurava prvi korak, a vama je prepušten kraj.

1 Komentar

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here