Iako najpoznatiji kao frontmen grupe Iron Maiden, Bruce Dickinson zagrebačkoj će publici 26. listopada ove godine u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski pričati o svom životu. Taj interaktivni šou, koji je odlično prihvaćen u svijetu, prati nedavni izlazak hrvatskog prijevoda njegove autobiografije What Does This Button Do?

Uz to što je svjetski poznati glazbenik, Bruce Dickinson ima zanimljivu životnu priču. O njegovoj svestranoj talentiranosti svjedoči podatak da je on pilot, zrakoplovni poduzetnik, pivar, motivacijski govornik, filmski scenarist, novelist, autor bestselera, radijski prezenter, TV glumac, mačevalac s međunarodnom sportskom karijerom…

„Večer s Bruceom Dickinsonom“ interaktivni je šou koji prati njegovu autobiografiju objavljenu 2017. godine. Šou je nastao iz prvih promocija njegove knjige tijekom kojih je najprije fanovima čitao i duhovito komentirao pojedine odlomke, a potom odgovarao na njihova pitanja. To je poslužilo kao model za njegovu predstavu, koja je zaslužila pohvale kritičara diljem svijeta.

I na zagrebačkoj će sceni taj multitalentirani umjetnik, s jedinstvenim umijećem da zainteresira i pokrene publiku, u prvom dijelu na humorističan način i uz neobjavljene fotografije govoriti o životnim uspjesima i padovima. Drugi je dio večeri posvećen gledateljima na čija će izravna pitanja dobiti isto takve odgovore.

Ulaznice za večer Bruceom Dickinsonom se po cijeni od 190 do 390 kuna mogu kupiti na www.ulaznice.hr.