Instagram stranica I ja sam sportaš povodom Svjetskog dana sporta izbacila je svoju prvu kolekciju majica s motivacijskim porukama. U kratkom vremenu oduševila je brojne vrhunske sportaše poput MMA borca Filipa Pejića, karatista Ivana i Anđela Kvesić, brončanih taekwondoašica Doris Pole i Kristine Tomić s netom završenog Svjetskog prvenstva, hrvatskog ženskog četverca u veslanju među kojima su sestre Ivana i Josipa Jurković, Marcela Milošević i Bruna Milinović, košarkaškog reprezentativca Filipa Krušlina, najboljeg hrvatskog stolnotenisača Tomislava Pucara i mnoge druge koji su kroz sportske izazove krenuli u #ijasamsportaš majicama. Što i ne čudi jer majice osim zanimljivih poruka odlično pristaju uz sportski stil kao i streetstyle.

Tri različita dizajna s jednostavnim, ali efektnim vizualima u prvi plan stavljaju poruku. Tako majica s natpisom #ijasamsportaš stavlja naglasak na osobu koja nosi majicu da je i ona sportaš samim time što se bavi sportom – bilo rekreativnim ili profesionalnim, bez obzira na dob. Porukom Vjerujem – uspjet ću! želi se istaknuti vjeru u vlastite mogućnosti, vještine, znanja i trud, dok poruka Mogu pobijediti – bar sebe!  ističe da se pobjednikom postaje prvenstveno pobjeđujući sebe u svakodnevnim malim stvarima.

Instagram stranica I ja sam sportaš u kratkom je roku skupila više od 16.000 pratitelja, a taj broj svakim danom sve više raste. Stranica je posvećena sportašicama i sportašima, sportu, natjecanjima, rezultatima, putevima i vrijednostima koje vode sportskom uspjehu – a onda i uspjehu u životu. Posebice, stranica nastoji promovirati manje ili ne toliko poznate i popularne sportove – ne zapostavljajući ni izuzetna ostvarenja vrhunskih sportaša u svjetski najproširenijim sportovima te tako skrenuti pozornost na vrijedne rezultate uspješnih, darovitih i zanimljivih sportaša, koji ustrajnim, marljivim i posvećenim treninzima i natjecanjima nadilaze vlastita ograničenja postavljajući sebi i drugima uvijek nove motivacijske izazove te tako pridonijeti njihovoj afirmaciji.

I_ja_sam_sportaš mjesto je koje virtualno okuplja sportske fanove i sportaše, prati i objavljuje brojne sportske vijesti, intervjue, zanimljivosti i motivacijske citate, od sada i mjesto gdje se mogu naručiti #ijasamsportaš majice pa i vidjeti tko ih sve od poznatih sportaša nosi.