Foto: PRESSVratili ste s godišnjeg odmora, a sada je vrijeme za ponovnu fizičku aktivaciju. Nemojte se zavaravati rečenicom ‘Počinjem od idućeg tjedna’ već se odvažite i aktivnim treniranjem udahnite mišićima novi život.

Insanity program ne nosi ime kao takvo samo zbog svojeg intenziteta, već i zbog toga što ćete u 60 dana treniranja imati rezultate za koje ste mislili da su nemogući. Treneri će često od vas zahtijevati izvedbu iznimno napornih vježbi, stoga nemojte niti pristupati treningu ako se mislite samo provući kroz ovaj šezdesetodnevni program. Insanity treninzi natjerat će vas da izvučete posljednje atome snage – sve kako bi vas doveli do željene linije na kojoj će vam svi zavidjeti.

Insanity program uključuje: 60 dana treniranja po intenzivnom programu prikladnom za sve osobe, bili vi sportaš, rekreativac ili osoba koja se nikada nije bavila sportom. Plan prehrane kako biste lakše ispunili svoje ciljeve i trenera koji će vas dovesti do cilja te vam pomoći da ne pokleknete pred izazovom.Više informacija potražite na internetskim stranicama Fitness kluba Ludilo.