Relaksirajući tretmani u kombinaciji sa svjetski poznatom metodom krono prehrane po programu doktorice Gifing, u potpunosti će vas opustiti, napuniti energijom i podariti vam osjećaj lakoće i ljepote življenja. Ne dvojite ni trenutka! Uputite se u Hotele Rogaška i ROI Spa u Rogašku Slatinu, poznatu slovensku oazu zdravlja, udaljenu nepunih sat vremena od Zagreba do koje vam uopće nije potrebna vinjeta.

Od sada vas tamo čeka novootvoreni ROI Spa centar, mjesto luksuza i opuštanja s pomno biranim tretmanima i terapijama temeljenim na blagodati mineralne i termalne vode iz Rogaške s najviše magnezija na svijetu.

Program krono prehrane po doktorici Gifing sastavni je dio detoks programa i programa za mršavljenje u hotelskom medicinskom centru. Pod nadzorom medicinskog osoblja, putem dijagnostičkog uređaja u tridesetak minuta dobit ćete rezultate testa intolerancije na hranu, analizu sustava tijela na aparatu Inbody 770, nakon čega će medicinsko osoblje samo za vas kreirati individualni program prehrane i detoksikacije. Njegov neizostavni dio je mineralna voda iz Rogaške. Pijući je, čistite organizam i stimulirate rad unutarnjih organa, pa je željeni uspjeh zajamčen.

ROI Spa - 14

„Program krono ishrane doktorice Gifing ne podrazumijeva brojanje kalorija, mjerenje težine namirnica i određivanja količine hrane, nego se vodi računa o jednakom protoku vremena između obroka, njihovoj pravilnoj raspoređenosti i ispravnom kombiniranju namirnica za određeno doba dana. Ova metoda namijenjena je osobama svih starosnih kategorija oba spola, bez obzira na zdravstveno stanje, s ciljem reguliranja tjelesne mase do njene optimalne vrijednosti uz normaliziranje biokemijskih parametara organizma. Podrazumijeva personalizirani program uravnotežene i pravilno kemijski kombinirane prehrane, neinvazivnu dijagnostiku te individualne protokole suplementacije“, kaže Nataša Nikolić, liječnica u ROI Medico centru.

ROI Spa - 12

Hoteli Rogaška i ROI Spa u čijem su sastavu Grand Hotel Sava****superior i Hotel Zagreb****, pružit će vam potrebnu udobnost, a gurmani neće propustiti À la carte restoran Kaiser, jedan od deset najboljih slovenskih restorana.