Najljepše doba godine za sve, a pogotovo najmlađe, u punom je jeku. Grad je okićen najsjajnijim lampicama i sve miriše na Božić i vrijeme kada se obitelj okuplja i zajedno slavi. Naravno, djeca se najviše vesele darivanju i nema ljepšeg trenutka nego vidjeti njihova nasmijana lica kada otvore poklon namijenjen njima.

 

 

Često nam ponestane ideja što pokloniti svojim najmlađima, a da je kreativno te da usput uče i otkrivaju čudesne stvari. Izdavačka kuća Znaci vremena osmislila je jako maštovitu knjigu za djecu koja se boji, kako djeca vole reći, „magičnom“ vodom.

 

 

Naime, uz knjigu se dobije kist koji se puni vodom, a nakon toga slijedi najzabavniji dio – bojenje bijelih površina koje samim dodirom kista postaju šarene, prekrasne slike iz kojih slijedi priča iz Biblije. Ova maštovita knjiga može se pronaći pod dvama naslovima, a oni su „Isusova čuda“ i „Stvaranje“. Svaka stranica, osim crteža, sadrži popratnu priču i traži od mališana da razmišlja te da na slici pronađe tražene likove i predmete. Kada se voda sa slike osuši, boja će nestati, a stranice se mogu bojiti ponovno i iznova.

 

 

Ove divne knjige bojalice možete pronaći na službenoj stranici izdavačke kuće Znaci vremena i time uljepšati djetinjstvo svojim mališanima: https://www.znaci-vremena.com/stvaranje-knjiga-za-bojenje-vodom/ i https://www.znaci-vremena.com/isusova-cuda-knjiga-za-bojenje-vodom/