Početna Intervju Iako život može biti lijep, ne smijemo lagati sami sebe

Iako život može biti lijep, ne smijemo lagati sami sebe

Kažu da najbolje knjige nastaju kada pišemo iz vlastitih iskustava. Tako je i nastala moja prva knjiga 15 kila nesreće, namijenjena svima koji žele promijeniti, a ujedno i poboljšati svoj život“, pojašnjava Bojana Ivanović. Bojana je bila tražena manekenka, sudionica nekoliko izbora ljepote, šest godina je bila i Playboyeva zečica koja se nekoliko godina borila s viškom kilograma. Danas je autorica triju knjiga, poduzetnica, sprema se započeti doktorski studij, ostvaruje snove iz djetinjstva…

Njena treća knjiga, Ti samo GURAJ dalje, je knjiga za sve koji u životu žele uvijek GURATI DALJE! (a ne, do u nedogled, stajati na istome mjestu). „Trebamo priznati da je život često nepravedan i da nam može ponekad nemilosrdno opaliti šamar. U određenim situacijama, samo o nama ovisi kako ćemo reagirati. Većina se ljudi prebrzo preda jer ih nitko nikad nije naučio kako gurati dalje.“

Kako se suočiti sa svim „usranim“ situacijama koje u životu doživimo, kako ih proživjeti te kako, unatoč svemu što nas ograničava i obilježava, GURATI DALJE, kako postići postavljene ciljeve te svoj život dignuti na maksimalnu razinu zadovoljstva pronađite u knjizi Ti samo GURAJ dalje.

Otvorite srce, napnite mozak te zaronite u čitanje. Spisateljičina životna iskustva neka vam služe kao materijal za razumijevanje kako uvijek GURATI DALJE unatoč svemu što vam se dogodi u životu.

Knjigu možete kupiti u knjižarama Hoću knjigu po cijeni od 170 kuna ili direktno na web stranici https://bojanaivanovic.hr/guraj-dalje/.

Više na: