Skijanje izgleda jednostavno, a zapravo nije… pogotovo za nesportske tipove. Škola skijanja i dobar učitelj su must have za užitak na snijegu, a kasnije i u skijanju. A i sačuvat će živce, prijateljstva, veze, brakove…

Škola skijanja „ski2go“ nudi plan i program škole skijanja za djecu predškolske i školske dobi, koji je verificiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Upoznavanje s osnovama skijanja pomoći će djeci u pravilnom razvoju, kao i razvoju interesa prema sportu općenito.

U školi skijanja, veliki naglasak stavljaju na pokazivanje djeci kako mogu aktivno provoditi slobodno vrijeme, a djeca razvijaju upornost i samopouzdanje. Pod budnim okom iskusnih učitelja skijanja, vaši klinci će provesti aktivne i zabavne zimske praznike, kojih će se uvijek rado sjećati.

Uz organizirani prijevoz, djeci je osigurana užina na stazi i ručak u restoranu Vidikovac. Na Sljemenu će vrijeme provoditi kod preuređene kućice SSK Maksimir, koja se nalazi na samom vrhu i početku bijele livade, kao stvorene za male ali i one malo veće skijaše.

 

Za početnike, tu je odvojeni poligon ispred same kućice, na kojem će školarci imati priliku pokazati svoje vještine. Kako bi ih naučili da nije važno samo pobijediti, već i sudjelovati, pobrinuli su se za završno natjecanje s dodjelom diploma i medalja. Možete biti sigurni da svoje najmlađe ostavljate u dobrim rukama, gdje će se zabaviti i doći kući puni dojmova. I ono najvažnije – zavoljet će skijanje.

Termin 1: 26. 12. – 30. 12. 2019.
Termin 2: 6. 1. – 10. 1. 2020.

Više pronađite OVDJE.