Najpopularniji komičarski kolektiv, LAJNAP Comedy, humanitarnim nastupom na stand up večeri “Najbolji za najbolje” više od dva sata do suza je nasmijavao prepuni Lisinski. Brojna publika tako je ovog vikenda uživala na večeri vrhunskog humora, za koju je kupnjom ulaznica dala svoj doprinos za stipendije učenika i studenata slabijeg imovinskog statusa u organizaciji Rotary kluba Zagreb Metropolitan. U tu svrhu po prvi puta u jednoj večeri okupili su se i rasprodani Lisinski zabavljali od prve do zadnje minute – Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec – najpopularniji komičari u gradu.

Ovim je događenjem prigodno obilježeno i  90 godina rotarijanstva u Hrvatskoj u čije aktivnosti su uključene brojne osobe iz stručnog i poslovnog života koje se posvećuju humanitarnim ciljevima, cijene i promiču visoka etička načela u poslovnom i privatnom životu sa željom da svojim aktivnostima mijenjaju društvo.

Prikupljenim iznosom od ove humanitarne večeri, Rotary Club Zagreb Metropolitan omogućit će godišnje stipendija učenicima i studentima, i to onima u području deficitarnih zanimanja, nastojeći ih tako dodatno potaknuti na izvrsnost, ali i ostanak u Hrvatskoj. Okupljeni oko zajedničke želje, organizatori – Rotary Club Zagreb Metropolitan i izvođači – LAJNAP Comedy, ističu kako su ovim humanitarnim ciljem htjeli potaknuti i motivirati mlade da ustraju u svojim naumima i  uporno slijede svoje snove, čak i kad se čine nemogućima.

Prekidi, izlasci, muško-ženski odnosi, život u braku, nova tehnologija, zdravlje i metode liječenja, djetinjstvo na selu i načini oblačenja – samo su neke od tema koje su lajnapovci obuhvatili ove večeri, zabavljajući tako više od 1700 gledatelja nakon kojeg su mnogi oduševljeno pitali – kada je iduća (humanitarna) stand up večer.