Glazbenik Đani Stipaničev najavljuje glazbeni spektakl 4 tenora i prijatelji u Lisinskom. Predvodnik 4 Tenora dio je društva vodećih hrvatskih glazbenika koji će 7. veljače u 19.30 sati u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog nastupiti na humanitarnom gala koncertu 4 Tenora i prijatelji. Zanimljiv repertoar koncerta vodi nas na nezaboravno glazbeno putovanje različitim glazbenim žanrovima. Uz 4 Tenora nastupit će i četiri glazbene dive od kojih je prva predstavljena ona operna – Dubravka Šeparović Mušović.

Đani Stipaničev svoj glazbeni put započeo je još u mladim danima u klapi Dalmati koja mu je uvelike pomogla u poslu kojim se danas bavi. U dugogodišnjoj glazbenoj karijeri nastupio je na brojnim festivalima kao što su Hrvatski radijski festival, CMC festival, Melodije jadrana, Šibenske šansone i drugi te osvojio brojne nagrade. Stalni je solist i u brojnim televizijskim emisijama gdje gledatelji imaju prilike uživati u njegovim uvijek oduševljajavjućim izvedbama.

“Puno meni bliskih ljudi otišlo je sa ovog svijeta zbog opake bolesti. Svojom pjesmom na ovom koncertu želimo prenijeti što veću količinu pozitivnih vibracija, dati jedan terapeutski učinak koji pjesma donosi svima onima otvorenog srca!” – istaknuo je glazbenik Đani Stipaničev koji posjetiteljima koncerta s veseljem planira predstaviti i prvi singl 4 Tenora.

Dubravka Šeparović Mušović jedna je od najcjenjenijih hrvatskih opernih pjevačica. Rođena Dubrovkinja solistica je opere HNK u Zagrebu od 2001. godine, a 2007. postala je i prvakinja opere. Odlikovana je redom Danice Hrvatske s likom Marka Marulića za posebna dostignuća u Hrvatskoj. Njezin talent možemo vidjeti u brojnim izvedbama kako u Hrvatskoj tako i u brojnim gostujućim nastupima diljem svijeta.

dubravka-%c2%b5eparovia-mu%cf%84ovia

Humanitarni koncert 4 Tenora i prijatelji povodom obilježavanja 50. obljetnice Hrvatske lige za borbu protiv raka održava se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, Vlade Republike Hrvatske, Grada Zagreba i Gradske skupštine Grada Zagreba.

Prihod od koncerta u cijelosti je namijenjen nadolazećim aktivnostima Hrvatske lige za borbu protiv raka koja se već 5 desetljeća svim sredstvima bori protiv ove opake bolesti.

Ulaznice za koncert 4 Tenora i prijatelji mogu se kupiti  po cijenama od 120, 160, 200 i 220 kuna na blagajni KD Vatroslava Lisinskog, u sustavu Ulaznice.hr te u agenciji Scardona, Srebrnjak 64.