Početna Događanja Humanitarni 7. rođendan Ulice snova na Interliberu

Humanitarni 7. rođendan Ulice snova na Interliberu

Najkreativnija hrvatska radionica personaliziranih proizvoda, Ulica snova slavi svoj 7. rođendan i vjerne kupce na ovogodišnjem Interliberu koji se održava od 13. do 18. studenog na zagrebačkom Velesajmu časti s pregršt poklona, nagradnih igara, iznenađenja a slavlje će upotpuniti i hvalevrijednim humanitarnim akcijama.

Moj planer potpuno po tvojoj mjeri

Najpopularniji proizvod Ulice snova, Moj planer, na zahtjev vjernih korisnika, ove godine dolazi i u limitiranom izdanju s praznim koricama koje se mogu u potpunosti personalizirati.

Novost su i dodatne boje i uzorci, a kako bi razveselili svoje vjerne korisnice, uz svaki kupljeni Moj planer by Magdalena Bešker na poklon dobivate i Catrice beauty iznenađenje. Moj planer 2019. donosi i neke nove rubrike, a kupcima je ove godine omogućeno da biraju između planera s odštampanim datumima te onih u koje sami upisujete datume kako bi idealan planer za sebe mogle pronaći i žene koje zbog prirode posla ne koriste planer prateći kalendarsku godinu, već primjerice akademsku.

hdr

Ulica snova osigurala je i dnevne nagrade za sve koji se pofotkaju pored njihovog štanda uz cvjetni zid s posebno pripremljenim Instagram okvirom te objave fotku na svojim društvenim mrežama koristeći hashtagove s okvira. Najsretnija fotka svakog dana osvaja bogati Catrice poklon-paket.

Dodatna pogodnost jest i popust od 10% na sve beauty tretmane Latisha Beauty Landa za sve koji kupe Moj planer na Interliberu.

Ulica snova nedavno je proširila svoju ponudu te vas, uz već poznate Moj Planer, Moj rokovnik, My Business planer, Moja Bilježnica, Moja kemijska i My Passport Etui, privjesnice za prtljagu, čekaju etui za dokumente, etui za indeks, etui za kartice, etui za kemijske, etui za sitniš, podmetač za miš i personalizirane daske za rezanje.

Humanitarni karakter

Ulica snova 7. će rođendan proslaviti i humanitarnom akcijom. Naime, osim što će za svaki prodani proizvod na Interliberu darovati 1 kunu Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj, prikupljat će donacije za božićne poklone mališana. Cijena minimalne donacije je 10 kn, a za svaku donaciju dobivate neodoljiv cupcake by My 3 Cakes.

Ulica snova vas poziva da i ove godine budete dio njihovog slavlja, zasladite se, opskrbite njihovim proizvodima po akcijskim cijenama i zajedno s njima pomognete onima kojima je pomoć najpotrebnija!

Vidimo se na Interliberu!

Ulica snova čeka vas u paviljonu broj 6, štand broj 8e (najšareniji štand na Interliberu).
Napomena: S obzirom na brojne nesporazume proteklih godina zbog miješanja s tvrtkama s vrlo sličnim proizvodima istog imena i sličnog dizajna koje su se pojavile posljednjih godina, prije kupovine provjerite dvaput jeste li na štandu Ulice snova jer pokloni i beneficije su ostvarivi isključivo uz proizvode kupljene na štandu Ulice snove.

Više informacija o ponudi Ulice snova i aktualnim iznenađenjima, doznajte na našim društvenim mrežama: Instagram @mojplaner i Facebook: Moj Planer by Magdalena Bešker.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here