Zahvaljujući najboljoj mreži Hrvatskog Telekoma, cijela Hrvatska imat će priliku uživati u glazbenom spektaklu Petra Graše, koji će se održati u subotu, 18. svibnja 2019., od 21 sat na zagrebačkom Trgu bana Jelačića. Koncert je na konferenciji za novinare najavio upravo Petar Grašo istaknuvši kako je njegova ambicija uvijek bila svakim koncertom nadmašiti onaj prethodni, a koncert koji se priprema na Trgu bana Jelačića neupitno iskače iz svih okvira – i veličinom i produkcijom. „Zahvaljujući tehnologiji i mreži Hrvatskog Telekoma, u atmosferi će moći uživati građani cijele Hrvatske čemu se uistinu veselim. Bit će to koncert za pamćenje“, rekao je Grašo.

Veliki koncert splitskog pjevača s najprepoznatljivijim glasom hrvatske glazbene scene će se moći pratiti uživo putem MAXtv-a, aplikacije MAXtv To Go, tportala, nacionalnih radija, kao i putem Facebook stranice Hrvatskog Telekoma. Potpuno bez naknade, koncert će uživo, na zaslonima svojih uređaja, moći gledati i slušati svi ljubitelji dobre glazbe, bez obzira gdje se nalazili upravo zahvaljujući najboljoj mreži Hrvatskog Telekoma,

“Priznanje za najbolju mrežu u Hrvatskoj i jednoj od najboljih na svijetu rezultat je naših velikih ulaganja kojima želimo svima u Hrvatskoj pružiti priliku da uživaju u koncertu poput ovoga. Drugim riječima, ulaganjima u najbolju mrežu našim korisnicima želimo pružiti kvalitetan pristup svemu što im je važno i u čemu uživaju kad god žele i gdje god žive. Ovoga proljeća uveli smo i novu tarifu, Neograničena, kojom im omogućujemo da imaju 100% neograničeni Internet“, istaknula je na press-konferenciji Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma i glavna operativna direktorica za privatne korisnike.

Neograničena tarifa korisnicima donosi korištenje Interneta, pozive i SMS-ove bez ograničenja unutar HT mreže te 5000 minuta prema drugim mrežama. Nova tarifa korisnicima je dostupna od 4. svibnja i moguće ju je ugovoriti uz promotivnu cijenu 199 kn i u Magenti 1.

Hrvatski Telekom unazad nekoliko godina stoji iza spektakularnih koncerata na glavnome zagrebačkom trgu, na kome su dosad nastupale najveće glazbene zvijezde kao što su Gibonni, Oliver Dragojević i Toni Cetinski. Riječ o tradiciji koja je krenula s predstavljanjem inovativne ponude na domaćem telekom tržištu – Magenta 1 koncepta koji spaja mobilnu i fiksnu ponudu i nudi premium uslugu i sadržaje.