Prvi sati 2024. godine ove će godine biti u znaku vrhunske house i techno glazbe u najboljem zagrebačkom klubu Petom Kupeu na događaju A New Dawn. I klub Peti Kupe i A New Dawn nedavno su nagrađeni nagradom Ambasador. Od 01 sat 1. siječnja 2024. sretnike koji na vrijeme osiguraju svoju ulaznicu čeka doživljaj koji će zasigurno rasplesati sve.

Kraljica hrvatske house scene Elena Mikac dobro je poznata domaćoj publici. DJ-ica je nove generacije koju je publika itekako dobro prihvatila. Posljednjih je mjeseci imala nekoliko velikih zapaženih nastupa u Zagrebu koji su oduševili publiku. Dobitnica je Elector Awarda kao najbolji mladi izvođač godine, nastupila je na završnom partyju Ultra Europe Resistance. Jedna je od glavnih kotačića domaćeg glazbenog brenda Dobar House, a ovog je puta domaćica dvojici velikana njemačke techno i house scene.

Prava poslastica bit će nastup legendarnog njemačkog techno DJ-a Tobi Neumanna koji je svoj DJ put započeo na čuvenom berlinskom Love Paradeu. Na kamionu Love Radija bio je prepoznatljivo lice, a za njegov prvi nastup na Ibizi kao već DJ-a u srednjim godinama, zaslužan je ni više ni manje nego još jedna legenda – Sven Väth. Od 90-ih do danas svirao je na svim najvažnijim festivalima. Njegov omiljeni klub je frankfurtski Robert Johnson, a rezidencija ona na prestižnom Cocoonu.

Tobi Neumann

Uz njih dvoje tu je i Yoshitaca koji glazbu pušta više od dva desetljeća. Podrijetlom iz Japana, a danas živi u Berlinu producirajući i radeći ono što najviše voli, a to je biti DJ. Njegova priča započela je u tinejdžerskim godinama, pod utjecajem japanske ulične kulture i prirodno je težila pronalaženju rijetkih ploča i zvukova. Nesputan nikakvim žanrom, neustrašiv je u potrazi za idealnim, dugim miksom koji uvijek ostavlja veselje na plesnom podiju. Nakon što se preselio u Berlin, počeo je ići na turneje i svirati diljem svijeta na raznim kultnim mjestima. Od sviranja u tajnim after partyjima na hrvatskoj obali do sviranja u velikim skladištima, njegov stil sviranja i odabir pjesama uvijek natjeraju publiku da zaigra i pleše dok sati ne prođu u sekundi. Stvorio je vlastitu etiketu Phonic 2018. Počevši s vlastitim EP-om “Thoughts or Feelings” on prikazuje i predstavlja svijetu svoje jedinstvene poglede na house glazbu.

Kapacitet kluba je ograničen, velik broj ulaznica je rasprodan, a one posljednje mogu se pronaći na linku:  https://we-love-sound.com/a-new-dawn