Vanna je s novim singlom ‘Izmiješane boje’ u svom prvom tjednu na top listi HR top 40 stigla do 13. mjesta te tako ponijela titulu najvišeg novog ulaza. Uz Vannu, svoje mjesto u prvih 40 s novim singlovima našli su i grupa Flyer s pjesmom ‘Radio’ te Lovre Lučin sa ‘Samo da znaš’.

Kedžo i Zsa Zsa s duetom ‘Sve u meni se budi’ i ovoga puta nalaze se na čelnoj poziciji, Toni Cetinski s pjesmom ‘Laku noć’ ponovo je drugi, a u top tri stigle su i Meritas sa svojim najnovijim singlom Ova ljubav’.

U proteklom tjednu na regionalnim listama iznimno šaroliko, svaka hrvatska regija imala je svoju omiljenu pjesmu i svoj broj jedan. Kedžo i Zsa Zsa prvi su Dalmaciji, Toni Cetinski u Središnjoj Hrvatskoj, Massimo je s ‘1000 ljudi’ broj jedan u Gradu Zagrebu, Vatra s ‘Gorim (Acustic)’ u Istri i Primorju, Jacques Houdek s ‘Kad nekoga voliš’ u Slavoniji, dok je Parni Valjak s ‘Opet se smijem’ zagorski broj jedan.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.