Nakon što je prošlog tjedna nakratko prepustio čelnu poziciju Damiru Kedži, Toni Cetisnki vratio se s pjesmom ‘Laku noć’ na prvo mjesto nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40. Kedžo & Zsa Zsa s duetom ‘Sve u meni se budi’ ovoga puta su drugi, dok je Massimo s ‘1000 ljudi’ ponovo treći.

Čak šest novih singlova našlo je svoje mjesto u top 40. Najviši novi ulaz zabilježio je Nikola Marjanović s pjesmom ‘Gloria’, nove su i Meritas s ‘Ova ljubav’, Maja Posavec ‘Dok držiš me za ruku’, E.N.I. ‘To je moj dan’, Headoneast ‘Voljena’ te Četiri tenora s pjesmom ‘Pričaj mi’.

Toni je na prvim mjestima i u dvije hrvatske regije, u Slavoniji te Istri i Primorju. Massimo je pak broj jedan u Dalmaciji, Gradu Zagrebu i Središnjoj Hrvatskoj, dok je Ivan Zak s pjesmom ‘Da si tu’ na prvom mjestu u Zagorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.