Neposredno prije velikog koncerta Tomislava Bralića i klape Intrade u zagrebačkoj Areni, njihov novi singl Ne mogu jubav krit ostvario je najviši ulaz na ljestvicu HR Top 40 i dokazao koliko hrvatski slušatelji vole klapsku glazbu. Naime, ovaj je sastav pripremio pravu jesensku glazbenu poslasticu uz tri spektakla u tri arene, a nedavno je objavio i novi spot za pjesmu Ne mogu jubav krit u režiji Igora Goića. Koncept samog spota inspiriran je pričom o Malom princu, u izdanju Scardone.

Spot Ne mogu jubav krit najavljuje novi studijski album Bilo je i vrime koji sadrži čak 14 pjesama među kojima su hitovi poput Lipe očiNe mogu te prestat jubit i Ferma bi vrime. Tekst i glazbu ove pjesme potpisuje Vinko Barčot, a aranžman Leo Škaro.

Na prvome se mjestu još jednom nalazi Nina Badrić sa singlom Rekao si u izdanju Aquarius Recordsa. Slijedi je grupa Vatra i njihov najnoviji singl Ukleti Holandez koji izdaje Dallas Records, dok se na trećem mjestu nalazi Franka s hitom Ti mi nosiš sreću (Karpo Media).

Najviši skok ostvarila je grupa Detour s pjesmom Skrivena, a najizdržljiviji na listi nakon gotovo godinu dana je Petar Grašo s pjesmom Ako te pitaju.

Uz Tomislava Bralića i klapu Intrade, u HR Top 40 ušla su još tri nova singla. To su redom Tvoj lik Marina Jurića-Ćivre, zatim pjesma Falit ću ti ako odem tamburaškog sastava Kas te Blago svijeta Filipa Pintara.

Kod regionalnih lista, Nina Badrić svojom pjesmom Rekao si i dalje drži top poziciju u Dalmaciji, Slavoniji i Zagorju. U Zagrebu i Središnjoj Hrvatskoj najslušanija je grupa Vatra s Ukletim Holandezom, dok je u Istri i Primorju omiljena Franka i njezina pjesma Ti mi nosiš sreću.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here