Prva četvorka ustoličila se na samom vrhu top-liste HR top 40 i zadržala čelne pozicije. Na prvom mjestu tako je i ovoga tjedna Nina Badrić s pjesmom ‘Dani i godine’, na drugom su Oliver & Gibonni i njihova ‘Sreća’, treći su Detour i ‘Zaljubila sam se’, dok je četvrta Mia sa ‘Život nije siv’. U top pet našao se i Neno Belan s novim singlom ‘Sanjaj”. Novo ime u prvih 40 je Ruža Janjiš, pobjednica posljednje sezone Voicea sa svojim prvim singlom ‘Neke dane’.

Tjedan je obilježilo i čak osam povratak na listu, Nikolina Tomljanović i Sandro Bastiančić sa ‘Bit će sve u redu’, Igor Delač ‘Samo ljubav’, O.S.D.S. ‘Sami protiv svijeta’, Severina, Goran Karan, Danijela Martinović i Giuliano ‘Manta me ljubav’, The A! ‘Divan sunčan dan’, Crvena Jabuka feat. Klapa Puntamika ‘Mala moja Dalmatinko’, ET ‘Ako možeš, oprosti’ te Jasmin Stavros & Barabe sa zajedničkim hitom ‘Kraljevi zabave’.

Nina drži prva mjesta i u Slavoniji i Zagorju, Oliver & Gibonni u Središnjoj Hrvatskoj i Gradu Zagrebu, a Neno Belan u Dalmaciji te Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.