Oliver & Gibonni s duetom ‘Sreća’ ponovo su skinuli Ninu Badrić s trona te se smjestili na prvo mjesto nacionalne top-liste radijskog emitiranja HR top 40. Nina je s pjesmom ‘Dani i godine’ ovoga puta druga, dok je Neno Belan sa ‘Sanjaj’ treći. Na četvrtom mjestu ponovo se našao Petar Grašo s novom pjesmom ‘Ne znan za se’. U top pet stigli su i ‘Zlatni dvori’ koje izvode Colonia i Slavonia bend.

Najviši novi ulaz zabilježila je mlada Riječanka Antonela Doko s pjesmom ‘Ta ljubav’, a na listi je od ovoga tjedna i Vatra s novim singlom ‘Zmajevi na vjetru’.

U top 40 vratili su se Ana Opačak sa ‘Bam Bam’, Danijela Martinović sa ‘Volim barabu’ te Ivan Zak sa ‘Sve si moje’.

Na listama hrvatskih regija uvijek je zanimljivo. Oliver i Gibonni na broju jedan su u Središnjoj Hrvatskoj i Gradu Zagrebu, Neno Belan u Dalmaciji i Slavoniji, u Zagorju Petar Grašo, dok je mlada Mia s pjesmom ‘Život nije siv’ na prvom mjestu u Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.