Početna Izbor HR top 40: Songkillers i Nikola Marjanović na broju jedan

HR top 40: Songkillers i Nikola Marjanović na broju jedan

Pet tjedana trebalo je Songkillersima i Nikoli Marjanoviću da sa svojim novim singlom ‘Nisi tu’ izbore čelnu poziciju top-liste HR top 40, koju donosi Hrvatska diskografska udruga prateći emitiranje preko 130 radijskih postaja u cijeloj Hrvatskoj. Na drugo mjesto, u svom drugom tjednu na listi, smjestila se Jelena Rozga s novim hitom ‘Udajem se’, dok je Vanna sa singlom ‘Suze na kiše’ ovoga puta treća.

Frontmen Songkillersa, Željko Banić Bane, o odličnim reakcijama publike na novi singl i prvom mjestu na HR top 40, kaže: „Pa to je fenomenalna vijest! Protekli tjedan nam je proletio, održali smo koncert u zagrebačkom Metropolis clubu, na kojem smo prvi puta publici uživo predstavili ‘Nisi tu’. Reakcija je bila nevjerojatna, od prve do zadnje riječi uglas su pjevali s nama.

Na koncertu je profesionalna ekipa Izoom production snimila kadrove videospota. To nam je prva suradnja i prezadovoljni smo, napravili su zanimljivu priču, odlične kadrove, uspjeli smo sve na vrijeme završiti i rezultat je sada još bolji – istovremeno premijera spota i broj 1 na listi, to još nikada nismo doživjeli! Hvala glazbenim urednicima što puštaju pjesmu, hvala publici što je odlično prihvatila ‘Nisi tu’, oni su nam najbolja motivacija za daljnji rad!”.

Songkillersi su prvi i u Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj, te Istri i Primorju. Slavonija je najviše slušala Tonyja Cetinskog i njegov novi singl ‘Od trnja do zvijezda’, Zagorje Jelenu Rozgu, dok je dalmatinski broj jedan Massimo s pjesmom ‘Ne dam grijehu na tebe’.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here