Početna Mozaik HR top 40: Silente po prvi put na broju jedan nacionalne top...

HR top 40: Silente po prvi put na broju jedan nacionalne top liste

Nakon devet tjedana Silente je s pjesmom Rekla si da nikad nisi voljela ovako uspio izboriti mjesto na čelnoj poziciji top liste HR top 40, nacionalne top liste radijskog emitiranja koju donosi Hrvatska diskografska udruga. Vjerojatno najdugovječniji broj dva i ovoga puta, s pjesmom Poslije nas, čvrsto drži svoje mjesto, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li Pavel u nadolazećim tjednima napraviti iskorak prema broju jedan. Na trećem mjestu dečki su iz Pravila igre i njihov singl Na ulazu.

„Sretni smo što smo se napokon dokopali broja 1 na top listi, ovo je prvi put da nam je to pošlo za rukom. Nadamo se da ćemo tu provesti još koji tjedan. Hvala svima koji vrte pjesme, hvala svima koji slušaju. Veselimo se što ćemo ovu pjesmu izvesti na našem najvećem koncertu 20. veljače u Domu sportova  u Zagrebu“, izrazila je svoje oduševljenje ekipa iz Silentea najavivši nadolazeći koncert.

‘Najviši ulaz’ na top listu ovog tjedna imala je Vatra s novim singlom Igle, dok je Silente sa svojim singlom Neobranjivo ostvario ‘najveći skok’ od čak 29 mjesta te se sada nalaze na 11. poziciji.

U Istri i Primorju na prvom mjestu našla se Vanna s pjesmom Suze na kiši. Samo pozitiva Srebrnih krila broj jedan je u Zagorju, dok su Silente prvi u Dalmaciji i Slavoniji. Pavel, koji već tjednima čvrsto drži prvu poziciju u gradu Zagrebu, ovoga puta preuzeo je i Središnju Hrvatsku.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here