Silente se drugi tjedan zaredom nalazi na prvom mjestu  HR Top 40 liste s pjesmom Poljubi Me Za Kraj (Laa)!

Na drugo mjesto ovaj tjedan popela se Nova godina nije se dogodila (Dallas Records) grupe Vatra, a treće mjesto ovaj je tjedan pripalo Vanni s Pjesmom o tebi (Croatia Records). Sa prošlotjednog šestog mjesta Gibonni bilježi skok na četvrto mjesto s pjesmom Lažu Fotografije (Dallas Records). Na petom mjestu nalazi se Nina Badrić s pjesmom Ja Još Uvijek Imam Istu Želju (Aquarius Records).


Marko Tolja, Ova Ljubav (Aquarius Records)

Veći skok na listi zabilježio je Marko Tolja s pjesmom Ova Ljubav (Aquarius Records). S prošlotjednog 12. mjesta, ovaj tjedan našao se 7. na listi, a svoj uspon na listi komentirao je:

„Nekako mi se čini da je baladama put do vrha top ljestvica uvijek malo teži ali moram priznati da je “Ova ljubav” skroz srušila tu moju teoriju. Presretan sam jer ju je publika sjajno prihvatila od samog početak a očito i radijski urednici! Svima im hvala od srca jer su i jedni i drugi neizbježan faktor za život jedne pjesme. Sada, kada je izašao i spot za pjesmu, koji je zapravo svojevrstan film koji prati fabulu pjesme, nadam se da će “Ova ljubav” naći put do još puno ljudi koji će ju učiniti svojom.“

Na listu ovaj tjedan imamo 3 nova ulaza. Bang Bang i njihova pjesma Do Kosti (Croatia Records) na listu je ušla na 16.mjesto, Meritas Feat. Boris Štok s pjesmom Večer (Menart/Aquarius Records) ušla je na 25.mjesto, a Leteći Odred s pjesmom Da Se Ne Zaboravi (Croatia Records) na 34. mjesto.

Meritas Feat. Boris Štok Večer (Menart/Aquarius Records)
Foto: Gonzo

“Koji lijep početak tjedna! Poprilično smo iznenađeni, iako se uvijek potajno nadamo da će se pjesma svidjeti urednicima i slušateljima. Zahvaljujemo se svima vama koji ste joj otvorili put i pomogli da se nađe među najvrćenijim novim pjesmama. Hvala vam na svim porukama i komentarima koje nam šaljete i u kojima dijelite vaš doživljaj s nama. Veliki pozdrav od nas!”  komentirali su nam iz grupe Meritas.

Što se tiče regionalne slušanosti, Dalmacija, Središnja Hrvatska, Zagorska i Zagreb uživaju u Poljubi me za kraj (Laa) grupe Silente, dok Istra i primorje uz Slavoniju slušaju Vatrinu Nova godina nije se dogodila (Dallas Records).

Lista HR Top 40 donosi službene i sveobuhvatne rezultate mjerenja radijskog emitiranja na preko 130 radijskih stanica u Hrvatskoj. Podaci servisa 1Played odnose se na tjedan od 08. do 14. studenoga, od ponedjeljka ujutro do nedjelje navečer.

Pjesme s liste možete poslušati na kanalima Hrvatske diskografske udruge: Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here