Drugi tjedan zaredom na prvom mjestu nacionalne top-liste radijskog emitiranja HR top 40 nalaze se Oliver & Gibonni sa svojim duetom ‘Sreća’. Ivana Kindl s pjesmom ‘Dobra stvar’  s prošlotjednog 14. stigla je čak do drugog mjesta.  U top tri još uvijek je i Nina Badrić i njen najnoviji hit ‘Dani i godine’.

Najviši ulaz zabilježili su Begini s novim singlom ‘Ples života’, a najveći skok Jelena Rozga sa svojim ‘Nasljednikom’, skočivši s 33. na 13. mjesto. Nova na listi je Ana Opačak s pjesmom ‘Bam Bam’, dok su Ante Cash & Saša Antić s ‘Vakulom‘ najizdržljiviji, te se već 49 tjedana nalaze među najemitiranijim singlovima u državi.

U top 40 vratila se i mlada Ruža Janjiš sa svojim prvim singlom ‘Neke dane’. Na listi su ponovo i ‘Ronim na dah’ Damira Kedže, ‘Od trnja do zvijezda’ Tonyja Cetinskog te‘ Sve si moje’ Ivana Zaka.

Nina Badrić još uvijek dominira na većini regionalnih listi pa je tako na prvim mjestima u Slavoniji, Zagorju te Središnjoj Hrvatskoj. Ivana Kindl  na čelnoj je poziciji u Gradu Zagrebu, Oliver i Gibonni u Istri i Primorju, dok je Neno Belan sa ‘Sanjaj’ dalmatinski broj jedan.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.