Već tjednim svoje mjesto na čelu top liste HR top 40 čvrsto drži Nina Badrić sa svojim hitom ‘Dani i godine’, na drugom mjestu i dalje se nalaze Oliver i Gibonni s pjesmom ‘Sreća’, dok je treći Detour, koji sa svojim ‘Zaljubila sam se’ uspješno kotiraju u prvih pet već 20 tjedana.

Na listu se vratila i Ivana Kindl s pjesmom ‘Dobra stvar’ i to na visoko 11. mjesto. U prvih 40 vratili su se i Luminize feat. Marin Jurić Čivro i ‘Zašto još volim te’, ET ‘Ako možeš oprosti’ te Severina, Goran Karan, Danijela Martinović i Giuliano s pjesmom ‘Manta me ljubav’ iz mjuzikla ‘Naša bila štorija’. Po prvi put na listi su se našli i Nikola Tomljanović i Sandro Bastiančić s ‘Bit će sve u redu’ te Hari Rončević i ‘Danas prid tobon kleknit ću’.

Nina je na prvim mjestima i u većini hrvatskih regija pa se tako nalazi na broju jedan u Gradu Zagrebu, Zagorju, Središnjoj Hrvatskoj, Slavoniji te Istri i Primorju, dok su Oliver i Gibonni na broju jedan u Dalmaciji.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.