Neki novi singlovi, i to njih čak pet, našli su ovoga tjedna svoje mjesto na nacionalnoj top listi radijskog emitiranja HR top 40. U prvih 40 tako se po prvi put našla Maja Posavec s pjesmom ‘Budi jak’, koja je ujedno i najviši ulaz na listu. Novi su i Nola sa ‘Negdje između’, Đani Stipaničev sa ‘Otmjeni prosjaci’, Markiz feat. Remi s pjesmom ‘Predaja’ te Pavel s novim singlom ‘Ljubav’.

Na broju jedan i ovoga puta su Gibonni i Oliver s duetom ‘Sreća’. Nina Badrić s ‘Dani i godine’ vratila se na drugo mjesto, dok je Neno Belan sa ‘Sanjaj’ treći. Petar Grašo s ‘Ne znan za se’ nalazi se četvrtom mjestu, dok su Colonia i Slavonia band sa ‘Zlatnim dvorima’ peti
.
Colonia i Slavonia band našli su se pak na prvi mjestima većine regionalnih listi pa su tako na broju jedan u Slavoniji, Središnjoj Hrvatskoj te Gradu Zagrebu. Gibonni sa ‘Onako, od oka’ broj je jedan u Dalmaciji, Neno Belan u Istri i Primorju, dok je ‘Sreća’ zasjela na čelnu poziciju u Zagorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.