Neki novi singlovi, i to njih čak pet, našli su ovoga tjedna svoje mjesto na nacionalnoj top listi radijskog emitiranja HR top 40. U prvih 40 tako su se našli O.S.D.S. s pjesmom ‘Sad i zauvijek’, koja je ujedno i najviši ulaz na listu. Novi su i Željko Krušlin & Latino s ‘Ostalo je moga daha’Sandi Cenov ‘Oči u oči’Natali Dizdar s pjesmom ‘Mjesto za jedno’ te Gea s novim singlom ‘Još te mogu iznenaditi’.

Na prvom mjestu još uvijek se nalazi Parni valjak s najnovijim hitom ‘Opet se smijem’. Na drugo mjesto vratila se Nina Badrić s pjesmom ‘Dani i godine’, koja je i nakon 26 tjedana na listi iznimno slušana u radijskom eteru. Na treće mjesto smjestio se Neno Belan sa singlom ‘Sanjaj’, koji se također već tjednim drži u gornjoj polovici liste i čini se da će se tu i zadržati još neko vrijeme.

U top 40 u ovom tjednu vratili su se i Vladimir Kočiš Zec s pjesmom ‘Otkada te volim’, Damir Kedžo s ‘Ronim na dah’ te Songkillers feat. Nikola Marjanović s ‘Nisi tu’, kojima je ovo 43. tjedan na listi.

Parni Valjak na prvim je mjestima i u tri hrvatske regije, u Zagorju, Slavoniji i Središnjoj Hrvatskoj. Neno Belan dalmatinski je broj jedan, Gibonni s pjesmom ‘Udica’ je prvi u Istri i Primorju, a Detour s ‘Tvoje lice se promijenilo’ u Gradu Zagrebu.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130