Ne daj na nas zapjevali su grupa Pavel i Tedi Spalato i oduševili radijski eter. Njihova pjesma je prema prošlotjednim podacima, stigla na prvo mjesto HR Top 40.

Pjesma arhaičnog prizvuka u mnoštvu modernih taktova koji vladaju radijskim eterom, nosi titulu najemitiranije pjesme ovoga tjedna.

Aljoša Šerić iz grupe Pavel nije krio svoje iznenađenje i sreću zbog vijesti: „Sretni smo i počašćeni što je naša suradnja s Tedijem na vrhu HR Top 40 ljestvice, pogotovo što sam bio uvjeren kako će takvu klasičnu, ‘starinsku’ pjesmu pustiti možda dva, tri radija i da će sve ostati na tome. Pjesma zaista ne zvuči ni blizu ičemu što se trenutno može čuti na radio stanicama i iznenađenje je tim još i veće. Hvala svima na vrćenju!“, izjavio je Aljoša.

Baladi Pavela i Tedija koju izdaje Dallas Records među top tri pridružuje se omiljeni Marko Kutlić i njegova hit pjesma Samo nek ona sretna je koju izdaje Hit Records. Na treće mjesto su stigli Antonija Šola i Mario Roth s pjesmom u izdanju Croatia Recordsa. Pjesma Cijena prave ljubavi odličan je duet u kojem Antonija i Mario otkrivaju da „Bol je cijena prave ljubavi i sve laži ona pobijedi“. Pjesma je ovaj tjedan ostvarila najveći skok na listi.
Pjesma Ne daj na nas je predvodnica liste koja ovog tjedna broji puno povrataka. Klapa Rišpet i Duško Ćurlić vratili su se na listu s pjesmom Kada ljubav dvije duše spoji u izdanju Hit Recordsa. Snažni vokal Ive Ćurić vratio se na listu. Njezina pjesma Izvan ovog vremena koju izdaju Styx Production i Croatia Records drugi je povratak na listi.

Ivu slijede Detour s pjesmom koja stiže iz Aquarius Recordsa. Pjesma Slike o našim danima treći je povratak kojeg slijedi mladi Vjeko sa singlom Karte za sreću koju također izdaje Aquarius Records. Posljednji povratak na listi pripao je Luki Basiju s pjesmom Meta u izdanju Croatia Recordsa i Nika Recordsa.

Kad je riječ o regionalnim listama, grupa Pavel Tedi Spalato predvode i u eteru Dalmacije, Slavonije, Zagorske regije, Grada Zagreba te Središnje Hrvatske. Ne daj na nas najemitiranija je pjesma u svim regijama osim Istre i primorja gdje se najviše emitirala pjesma Jacquesa Houdeka Teret u izdanju RTL Musica.