Legendarni Parni Valjak s novim singlom ‘Opet se smijem’ u prvom tjednu stigao je direktno na prvo mjesto nacionalne top-liste radijskog emitiranja HR top 40, koju donosi Hrvatska diskografska udruga.

“Fantastična vijest. Ja moram priznati da sam malo i iznenađen, pozitivno naravno, i presretan. Pjesma tako brzo dođe na prvo mjesto nacionalne top liste, mislim što drugo reći osim da je to super. Drago nam je da su slušatelji prepoznali novi Valjak, to je stvarno odlično“, komentirao je Hus vijest o uspjehu novog singla te dodao:

„Valjak ne miruje, Valjak radi zapravo stalno, nekad je to manje u fokusu javnosti, nekad više. Sad smo postavili novi koncept koji je zapravo ‘best of’ i jednog i drugog svijeta, i našeg akustičnog i električnog. To je premijerno bilo predstavljeno u Puli na jednom fantastičnom koncertu. Sad se taj isti koncert seli u Split, u Spaladium Arenu 19.11., a iduće godine slijedi nastavak i po Hrvatskoj i po regiji jer smo postavili jedan zaista reprezentativan koncert s produkcijom koja, mogu to, koliko god neskromno zvučalo, reći, apsolutno svjetska i najviše što smo mi do sad uspjeli postići. Tako da planova ima, sretni smo, radimo i sve je super“.

Na drugom mjestu top-liste našli su se Oliver & Gibonni s duetom ‘Sreća’, dok je treća i ovoga puta Nina Badrić s pjesmom ‘Dani i godine’.

Uz Parni Valjak još je pet novih ulaza na listu. Ivan Zak s novim singlom ‘Za ljubav rođeni’ ušao je na listu sa sedmog mjesta, Gibonni s ‘Udicom’ sa devetog, dok su Sinovi Ravnice i Sandra Bagarić s pjesmom ‘Bagrem’ deseti. Novi su i Dalmatino sa singlom ‘Mlad i lud’ te Pjerino s pjesmom ‘Sreća’.

Parni Valjak nalazi se na prvom mjestu u zagorskoj regiji. Detour sa ‘Tvoje lice se promijenilo’ prvi je u Zagrebu, a Oliver i Gibonni u Središnjoj Hrvatskoj. Gibonni je pak s ‘Udicom’ na broju jedan u još tri regije, u Dalmaciji, Slavoniji te Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.