Parni Valjak, s najnovijem singlom ‘Opet se smijem’, još uvijek čvrsto drži čelnu poziciju nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40. Do drugog mjesta stigao je i Neno Belan s pjesmom ‘Sanjaj’, dok je Nina Badrić s ‘Dani i godine’ treća.

Najviši ulaz zabilježio je duet Marka Škugora i Olivera Dragojevića ‘Samo s tobom sam upoznao ljubav’, a nova na listi je i Cecilija s novim singlom ‘Slavonija lijepa’. Najveći skok pak ostvarila je Ivana Majcan s pjesmom ‘Ljubav se dogodi’.

Ovoga tjedna tri su povratnika na listu, Dalmatino s pjesmom ‘Mlad i lud’Begini s ‘Ples života’ te Jasmin Stavros s pjesmom ‘Vino nek se toči’.

Na većini regionalnih listi i ovoga puta dominira Parni Valjak pa se tako nalazi na prvim mjestima u Dalmaciji, Zagorju, Središnjoj Hrvatskoj te Istri i Primorju. Neno Belan broj je jedan u Slavoniji, a Detour sa ‘Tvoje lice se promijenilo’ u Gradu Zagrebu.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.