Oliver & Gibonni s duetom ‘Sreća’ još uvijek čvrsto drže čelnu poziciju nacionalne top-liste radijskog emitiranja HR top 40. Drugo mjesto preuzeo je Neno Belan sa ‘Sanjaj’, dok je Nina Badrić s pjesmom ‘Dani i godine’ treća. Najviši ulaz zabilježio je Vladimir Kočiš Zec koji je sa svojim novim singlom ‘Otkada te volim’ na listu ušao sa 17. pozicije. Ovoga tjedna novi na listi su i Mangroove s pjesmom ‘Tvoja’ te Amel Ćurić sa ‘Mijenjam ovaj grad’. Najveći skok pak zabilježio je Marko Škugor sa ‘Samo ti si’.

Na regionalnim listama po običaju šaroliko. Oliver i Gibonni nalaze se na čelnoj poziciji u Zagorju i Gradu Zagrebu. Neno Belan je broj jedan u Slavoniji te Istri i Primorju, dok je Nina prva u Središnjoj Hrvatskoj. Gibonnijev ‘Onako, od oka’, koji se tjednima nalazio na vrhu nacionalne top-liste, ponovo je izborio čelnu poziciju, ovoga puta u Dalmaciji.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.