Oliver Dragojević & Gibonni s duetom ‘Sreća’ i ovoga puta smjestili su se na prvo mjesto nacionalne top-liste radijskog emitiranja HR top 40, koju donosi Hrvatska diskografska udruga. Prva četiri mjesta nisu se promijenila od proteklog tjedna. Nina Badrić s pjesmom ‘Dani i godine’ tako se ponovo nalazi na drugom mjestu, treći je Neno Belan sa ‘Sanjaj’, a četvrti Petar Grašo i njegov novi hit ‘Ne znan za se’. U top pet vratila se i mlada Osječanka Mia sa ‘Život nije siv’.

Jedini novi ulaz ovoga tjedna ostvarila je Crvena Jabuka s najnovijim singlom ‘Dolly Bell’. Crvena Jabuka tako ima dva singla u top 40, pjesma ‘Noćima, danima’ koju izvode u suradnji s Mejašima, nalazi se na 13. mjestu.

Na listu su se vratili Igor Delač s pjesmom ‘Samo ljubav’, Filip Dizdar s ‘Daleko’ te Marko Škugor sa ‘Samo si ti’.

Oliver & Gibonni su uz vrh nacionalne liste, zauzeli i prva mjesta većine regionalnih listi, pa se tako nalaze na broju jedan u Zagorju, Središnjoj Hrvatskoj i Gradu Zagrebu. Neno Belan prvi je u Dalmaciji te Istri i Primorju, dok je Nina Badrić slavonski broj jedan.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.