Nakon velikog koncerta održanog u pulskoj Areni, Oliver i Gibonni imaju još jedan razlog za zadovoljstvo. Nakon 10 tjedana na listi njihov zajednički singl ‘Sreća’ stigao je na sam vrh nacionalne top-liste radijskog emitiranja HR top 40. Nina Badrić sa svojim velikim hitom ‘Dani i godine’ ovoga puta smjestila se na drugo mjesto, dok je Neno Belan sa ‘Sanjaj’ stigao do treće pozicije. Četvrta je mlada Osječanka Mia s pjesmom ‘Život nije siv’, a peti Pavel sa ‘Vrijeme života’.

Najviši ulaz na listu zabilježio je Marko Škugor sa ‘Samo ti si’. Najveći skok ostvarila su Pravila igre s pjesmom ‘Na tvojim usnama’, dok se Ante Cash & Saša Antić s ‘Vakulom’ najduže nalaze na listi, čak 48 tjedana.

Prva tri singla nacionale top liste podijelila su i prva mjesta regionalnih top listi. Oliver i Gibonni su na prvim mjestima u Središnjoj Hrvatskoj i Gradu Zagrebu, Nina je broj jedan u Slavoniji i Zagorju, a Neno Belan u Dalmaciji te Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.