Novi singl grupe Buđenje ‘Samo ti, samo ja’ u svom prvom tjednu na top listi HR top 40 stigao je do visokog petog mjesta te tako postao najviši ovotjedni ulaz. „Ovo je najbolja vijest za Buđenje u novom izdanju. Nakon 10-ak dana od lansiranja pjesme ‘Samo ti, samo ja’ imati ovakav odličan feedback od radijskih i tv postaja valjda je želja svakog tko sklada i producira. Već sad je jasno kako ćemo imati, usudio bih se reći, proljetno-ljetni hit, što je najbolja uvertira za gostovanje Buđenja na Stingovoj pozornici 26.07. u Puli“, izjavio je Darko Bakić, frontmen Buđenja.

Kedžo i Zsa Zsa s duetom ‘Sve u meni se budi’ nastavljaju uspješan niz te se četvrti tjedan zaredom nalaze na samom vrhu liste. Do drugog mjesta stigle su Meritas s pjesmom ‘Ova ljubav’, dok je Toni Cetinski s najnovijim hitom ‘Laku noć’ ovoga puta treći. Na četvrto mjesto pak smjestio se Jacques Houdek s eurovizijskom uzdanicom ‘My Friend’.

S novim singlom ‘Dok slušam radio’ na listu je stigla i Antonija Šola, a svoje mjesto u prvih 40 našla su i Pravila igre s novim singlom ‘Ako’ te Mejaši s ‘Kažu da te ženim’.

Kedžo i Zsa Zsa na prvim mjestima su i u tri hrvatske regije, u Dalmaciji, Zagorju i Središnjoj Hrvatskoj. Meritas su zasjele na prva mjesta u Slavoniji te Istri i Primorju, dok je Massimo s ‘1000 ljudi’ broj jedan u Gradu Zagrebu.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.