Vrh liste HR Top 40 i četvrti tjedan zaredom pripada Nini Badrić i njezinom singlu ‘Rekao si’. S nadolazećim velikim humanitarnim koncertom u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski 25. listopada, singlovi Nine Badrić ispunili su radijske etere. Među njima je i posljednje izdani s kojim Nina ostvaruje uvjerljivo zapamćen uspjeh, i to od samog ulaska na listu. Pjesmu izdaje Aquarius Records, potpisuje ju autor Ante Pecotić, za aranžman su zaslužni Predrag Martinjak i Shalla, dok su spot snimili i režirali Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

Uz Ninu i ostale izvođače poput Tonyja Cetinskog, Pravila igre i Mile Kekina koji je prate do samoga vrha, na listi su se pronašle prošloga tjedna još tri nove pjesme.

Najviši ulaz zabilježio je Matija Cvek svojim singlom ‘Praviš me ludim‘ u izdanju Menarta. Nakon pjesme ‘Visine’ s kojom je ostvario izniman uspjeh, Matija donosi na scenu novi glazbeni uradak suvremenog pop zvuka i plesnog ritma sedamdesetih. Tekst pjesme je duhovit i zanimljiv, a njega, kao i glazbu i aranžman, potpisuju Matija Cvek i Alan Dović.

Drugi zabilježen ulaz na listu pripada Sandiju Cenovu i njegovom novom singlu ‘Kad sve zbrojimo’. Ovaj jesenski hit u izdanju Hit Recordsa govori o kraju jedne ljubavi koja se lagano gasi, a izvodi ga upravo glazbenik poznat po jednim od najljepših ljubavnih stihova. Sandi Cenov potpisuje ujedno glazbu i tekst, a za aranžman i produkciju odgovoran je Miro Lesić Lesique.

Novim hitovima na listi prodružio se i Vojko V, i to singlom ‘Kako to’ u izdanju Croatia Recordsa. Prema mnogima jedan od vrhunaca Vojkovog prvog samostalnog albuma, singl ‘Kako to’ uspješno slijedi uspjeh pjesama poput ‘Pasta italiana’, ‘Zovi čovika’ i ‘Ne može’. Njegov osebujan stil prati svaku od navedenih pjesama, a upravo je Vojko zaslužan i za glazbu i tekst ovog novog hita.

Na regionalnoj listi situacija je kristalno jasna – Nina Badrić i dalje predvodi svojim singlom ‘Rekao si’ te zauzima prvo mjesto na radijskim postajama u svim dijelovima Hrvatske.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.