Prva četiri mjesta na top-listi Hr top 40 ostala su nepromijenjena od proteklog tjedna. Nina Badrić s ‘Dani i Godine’ na prvom je mjestu i to već osmi tjedan zaredom. Na drugom mjestu su i ovoga puta Oliver & Gibonni sa ‘Srećom’, treći su Jinxi s pjesmom ‘Jesmo li tu?’, dok je Detour s hitom ‘Zaljubila sam se’ četvrti. Tomislav Bralić i Klapa Intrade s pjesmom ‘Ne mogu te prestat jubit’ stigli su sa 13. na peto mjesto.

Najviši ulaz ostvario je novi singl Nene Belana ‘Sanjaj’, a novi su još Headoneast i ‘Ljetna pjesma’Posegana ‘Na Na Na’ te Ivana Kindl i njena ‘Dobra stvar (Yakka remix – extended mix)’. Jedini povratak ovoga tjedna i to na 40. poziciju imao je Željko Bebek s pjesmom ‘Ja po kafanama’.

Nina je na prvom mjestu u Slavoniji, Zagorju te Istri i Primorju, Oliver & Gibonni u Središnjoj Hrvatskoj i Gradu Zagrebu, dok su dalmatinski broj jedan Tomislav Bralić i Klapa Intrade.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.