Početna Izbor HR Top 40: Nina sedmi tjedan na prvome mjestu, a novi hitovi...

HR Top 40: Nina sedmi tjedan na prvome mjestu, a novi hitovi penju se sve više

Nina Badrić još jedan tjedan na HR Top 40 ljestvici promatra ostale hitove s prvog mjesta. Njezina pjesma Rekao si u izdanju Aquarius Recordsa provodi svoj sedmi tjedan na broju 1 od ulaska do prošlog tjedna. Približilo joj se nekoliko novih singlova koji su se listi pridružili proteklih tjedana, a prema radijskom emitiranju, izgledno je da će ih radijski eter diljem Hrvatske još neko vrijeme simpatizirati.

Mlada Franka sa svojim novim hitom Ti mi nosiš sreću u izdanju Karpo Medie popela se na čak drugo mjesto, a njezin prethodni singl Kao ti i ja bilježi najviši skok prošloga tjedna. Među prvih pet nalaze se i grupa Elemental s novim singlom Nešto glasno, zatim Pravila igre čiji je singl Još si sve u meni u izdanju Menarta prethodnih tjedana slijedio Ninu na drugome mjestu. Novi singl grupe Parni valjak, Otkud ti pravo u izdanju Croatia Recordsa, pozicionirao se na broju 5.

Najviši ulaz ostvario je mladi Vjekoslav Ključarić, slušateljima poznatiji kao Vjeko, nekadašnji natjecatelj u televizijskoj emisiji The Voice. Njegov singl Samo hodaj dalje izdaje Aquarius Records, a potpisuju ga Miroslav Lesić Lesique za glazbu i aranžman i Bruno Kovačić za tekst. Listi se pridružuje novim singlom i Crvena jabuka, čija je nova pjesma Berlin u izdanju Croatia Recordsa, a na listi su se s njima našla još čak tri nova singla.

Ivana Kindl i njezina nova pjesma Budi mi blizu pridružile su se listi prošloga tjedna. Njen novi autorski uradak uz nju ponovno supotpisuje njen životni partner, basist i producent Alen Križaj, a u kreiranju pjesme sudjelovao je i Srđan Sekulović Skansi. Na listu su pristigla još dva singla iz diskografske kuće Croatia RecordsŽeljko Bebek s pjesmom Ljubav k’o iz pjesme te Nela i njezin novi singl Poslije kiše.

Na regionalnoj listi našle su se tek dvije promjene – Nina Badrić sa svojim singlom Rekao si u izdanju Aquarius Recordsa prva je na listi u Dalmaciji, Slavoniji, Zagorju i Središnjoj Hrvatskoj, dok se Zagrebu te Istri i Primorju sluša Franka i njezin novi singl Ti mi nosiš sreću.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here