Nina Badrić s novim hitom ‘Dani i godine’ i drugi tjedan zaredom našla se na samom vrhu top-liste radijskog emitiranja HR top 40, koju donosi Hrvatska diskografska udruga. Detour je već tjednim u top tri, a ovoga puta su se sa svojom pjesmom ‘Zaljubila sam se’ našli na drugom mjestu. Gibonni je pak s ‘Onako, od oka’ treći.

‘Najviši novi ulaz’ ostvarilo je Hladno pivo koje je s novim singlom ‘Dibidus’ ušlo na listu sa 16. pozicije. Ante Cash našao se od ovoga tjedna s dva singla na top-listi, na 29. mjestu njegova je ‘Fešta’, dok je suradnja s Lanom Jurčević i pjesma ‘Vrti mi se’ 35. Magazin sa ‘Ima dana’ najveći je ovotjedni skok, dok su Neno Belan & Maja Posavec s duetom ‘Tvoj glas’ najizdržljiviji te se čak 45 tjedana nalaze na HR top 40.

Povratak na listu ovaj tjedan ostvarili su ‘Druga’ Emilije Kokić, Jasmin Stavros & Barabe s pjesmom ‘Kraljevi zabave’, Flyer sa ‘Nismo sami’ te Maja Šuput i ‘Ne lomi mi srce’.

„Dok smo Peggy i ja završavali pjesmu ‘Dani i godine’ prvi komentari bili su da imamo  nasljednicu ‘Čarobnog jutra’. Kad vidim kojom brzinom je pjesma došla na najslušaniju poziciju postaje jasno da smo publiku jednostavno ‘zarazili’. Veselim se tome, a još više se radujem što ćemo, na predstojećem koncertu 8. kolovoza u Areni Pula, moja publika i ja moći ‘Dane i godine’ pjevati u glas“, istaknula je Nina.

Nina je na broju jedan i u tri hrvatske regije, Slavoniji, Središnjoj Hrvatskoj te Istri i Primorju, Detour je prvi u Dalmaciji, Gibonni u Gradu Zagrebu, dok je Ivan Zak s pjesmom ‘Sve si moje’ na čelnoj poziciji u Zagorju.