Radijski je eter širom otvorio vrata novom singlu poznate domaće izvođačice Nine Badrić i smjestio je na broj 1 aktualnog HR Top 40. Prema prošlotjednim podacima prikupljenim na radijskim postajama diljem zemlje, pjesma Volim te, volim u izdanju Aquarius Recordsa na pravom je putu da nastavi uspješan niz ove pjevačice koja je u eteru ostala zapamćena po posljednjim hitovima kao što su Rekao si, Mijenja se vrijeme te Dani i godine.

Upravo prema podacima emitiranja iz 2018. godine, Hrvatska diskografska udruga dodijelila je Nini Badrić priznanje za žensku izvođačicu godine, a ova diva je i u 2019. oduševila svoju publiku svojim novim glazbenim uratkom. Sama potpisuje glazbu i tekst romantične priče o ljubavi, za produkciju i aranžman je zaslužan Predrag Martinjak, dok je aranžman gudača napisao Ante Gelo. Pjesmi pripada i videospot snimljen zajedno s glumcem Slavkom Sobinom u Jelsi na otoku Hvaru, pod redateljskom palicom Darija Radusina.

Nisam mogla sakriti sreću i uzbuđenje kada je pjesma „Volim te, volim“ izašla u radijski eter. Jedino što je nadvladalo taj osjećaj ushita što moj tekst i moja glazba izlaze pred publiku je reakcija slušatelja. Imam samo jedno za reći – hvala. Hvala svim glazbenim urednicima što su prepoznali ovu pjesmu, hvala publici na divnim komentarima, pohvalama i potpori. Zahvalna sam što vas imam“, izjavila je Nina Badrić.

Ninu na broju 2 slijedi Mia Dimšić sa singlom Cesta do sna koji izdaje Croatia Records, a na trećem je mjestu Franka s novom pjesmom Ljubav, ništa više u izdanju Karpo Medije i Croatia Recordsa.

Novu listu HR Top 40 upotpunila su još 3 nova ulaza. Među njima su grupa Vigor i Isaac Palma s novim ljetnim hitom Šatori u izdanju Campusa, a listi se pridružio i Tony Cetinski s pjesmom Svaka tvoja laž koju izdaje Hit Records. Hari Rončević i klapa Cambi također predstavljaju jedan u nizu novih ulaza i to s pjesmom Opet ću ti doć’, izdanjem diskografske kuće Scardona.

Na regionalnim listama, Nina Badrić najemitiranija je u Slavoniji te Istri i Primorju s novom pjesmom Volim te, volim. U ostalim regijama, broj 1 zauzeo je Saša Lozar s aktualnim singlom Budi koji izdaje Agapa.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130