Nina Badrić s novim singlom ‘Dani i godine’ u samo dva tjedna na top-listi HR top 40 uspjela je izboriti sam vrh te tako nakon čak 11 tjedana maknuti Gibonnija s čelne pozicije. Gibonni pak nije otišao daleko pa se tako sa svojom hitom ‘Onako, od oka’ smjestio na drugo mjesto, dok je Detour sa ‘Zaljubila sam se’ ponovo treći.

Severina s novim singlom ‘Sekunde’ najviši je novi ulaz, a ovoga puta na listi ima čak dvije pjesme. ‘Manta me ljubav‘ koji izvodi u suradnji s Goranom Karanom, Danijelom Martinović i Giulianom nalazi se na 25. mjestu. Šest singlova u ovom tjednu vratilo se u prvih 40 nacionalne top-liste radijskoga emitiranja: E.N.I. sa ‘Glas Sirene’, ‘Irska’ Postolar Trippera, Magazin sa ‘Ima dana’, ‘Gubim tlo pod nogama’ Opće opasnosti, Jelena Rozga sa ‘Udajem se’ te Sandi Cenov i ‘Anđeo i vrag’.

Nina je na prvim mjestima i u većini hrvatskih regija od Slavonije, Središnje Hrvatske, Grada Zagreba do Zagorja. Gibonni je na vrhu u Dalmaciji, dok su Meritas s ‘Pričaj mi’ na prvom mjestu u Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 140.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here